Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hana Lipovská Hlas : Na Vecernicku Nic Zavadneho Neni Rika Nova Clenka Rady Ct Hana Lipovska Idnes Cz : Řekl, že mu jsou „bytostně odporné“.

Hana Lipovská Hlas : Na Vecernicku Nic Zavadneho Neni Rika Nova Clenka Rady Ct Hana Lipovska Idnes Cz : Řekl, že mu jsou „bytostně odporné".. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše.

Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob.

Hl Bx0dyzhkiim
Hl Bx0dyzhkiim from i.ytimg.com
Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob.

Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic.

Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na.

Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic.

Miri Na 168 Hodin A Reportery Vecernicek Nechaji Byt Co Chteji Tri Novi Radni Ct Seznam Zpravy
Miri Na 168 Hodin A Reportery Vecernicek Nechaji Byt Co Chteji Tri Novi Radni Ct Seznam Zpravy from d39-a.sdn.cz
Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné".

Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic.

Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné".

Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic.

Poznamky Z Rady Ct Vecna Ale Nechapajici Lipovska Nesmyslne Ukoly Matochy Glosujici Sarapatka A Mlcici Vetsina Hlidacipes Org
Poznamky Z Rady Ct Vecna Ale Nechapajici Lipovska Nesmyslne Ukoly Matochy Glosujici Sarapatka A Mlcici Vetsina Hlidacipes Org from hlidacipes.org
Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše.

Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob.

Pak se mimořádně tvrdě pustil do transgender osob. Řekl, že mu jsou „bytostně odporné". Uvedl, že dá hlas hnutí ano andreje babiše. Miloš zeman zopakoval, že pověří sestavením vlády předsedu úspěšné strany, nikoli lídry volebních koalic. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na.

Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na hana lipovská. Následně poznamenal, že kdyby byl mladší, svolá v praze obří demonstraci heterosexuálů, na.